Waarom je altijd een crème smeert na een serum, huidverzorgingstip op de blog.

Waarom je altijd een crème aanbrengt na je serum huidverzorgingstip

 

Wanneer jij een anti-aging of hydraterend serum gebruikt, hoef je dan ook persé erna nog een crème te smeren ? Waarom is de crème, zowel ochtend als avond, wel een zeer nuttige stap ?

Het gebruik van een hydraterende crème na het aanbrengen van een serum is om verschillende redenen belangrijk:

 

  1. De crème sluit het serum in: een crème sluit alle onderliggende ingrediënten in en helpt oa het vocht van het serum vast te houden, zodat het in de huid blijft zitten en het de hele dag of nacht blijft hydrateren. 
  2. Bescherming van de huidbarrière: de crème kan helpen de natuurlijke barrière van de huid te versterken, waardoor vochtverlies wordt voorkomen en de huid wordt beschermd tegen omgevingsfactoren.
  3. Verbeterde opname: het aanbrengen van een crème bovenop een serum kan helpen om de opname van de actieve ingrediënten van het serum in de huid te verbeteren, waardoor ze effectiever kunnen werken.
  4. Kalmerend effect: veel crèmes bevatten ingrediënten die de huid kunnen kalmeren en kalmeren, waardoor ontstekingen en roodheid worden verminderd die kunnen worden veroorzaakt door de actieve ingrediënten in het serum. Denk aan een hydraterende crème na retinol.
  5. Anti-verouderingsvoordelen: een crème kan ook anti-verouderingsingrediënten bevatten, zoals peptiden, hyaluronzuren, melkzuren en antioxidanten, die de actieve ingrediënten in het serum kunnen aanvullen om uitgebreidere anti-verouderingsvoordelen te bieden.

 

Of je nu een vette, droge of gevoelige huid hebt: het gebruik van een crème - vaak een hydraterende crème, aangevuld met noodzakelijk andere ingrediënten - na een serum helpen om de voordelen van beide producten te optimaliseren en je huid de hydratatie en voeding te geven die ze nodig heeft om er op haar best uit te zien en aan te voelen.

 

Product in de kijker:

Total Renew Face Cream – krachtige vernieuwende crème die de huid barrière herstelt

 

Total Renew Face Cream is een hydraterende en vernieuwende dag nacht crème die de huid oppervlakte glad maakt en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Diep hydraterende en herstellende gelaatscrème voor dag en nacht, die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleert. Met oa actieve probiotica, hyaluronzuur, plantaardig squaleen en melkzuur.

 

Wat doet Total Renew dagcrème / nachtcrème voor jouw huid ?

+ diepe hydratatie HYDRA REPAIR met snelle absorptie

+ gaat veroudering tegen

+ herstelt huidschade

+ egaliseert lijntjes

+ herstelt en versterkt de huid barrière

+ verzacht de ruwe huid

+ egaliseert de porie

+ maakt stralend glad en zacht

+ vult snel de vochtarme huid aan

Voor een eindeloos frisse, uitgeruste en stralende huid.

 

Ook interessant voor je:

Actieve serums voor sneller resultaat en een stralende huid: lees meer op de blog.

Extra Wild Beauty: duurzaam en ecologische huidverbetering (bekijk)

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.