Wie is de Kris Schoeters de drijvende kracht achter Ikonik Skin Agency: skin experte met jaren ervaring, trainer en cosmetica fan

Over ons: Kris Schoeters en Ikonik Skin Agency

 

Jezelf elke dag goed voelen in je eigen, gezonde vel, is mijn ultieme doel. Voor mij, zelf ooit acné patiënt en nog steeds rekening houdende met een vette, en vooral echt reactieve huid, was en is dat nooit echt een gemakkelijke opgave. 

Ik ben Kris Schoeters, Skin Expert, met 20 jaar praktische ervaring in de medisch-esthetische wereld van oa Carpe Clinic en Ikari Cosmetics én dankzij mijn BaNaBa (postgraduaat) Cosmetica Wetenschappen gebeten door het microbioom (pun intended).

Dankzij tonnen ervaringen en contacten in deze prachtige skincare sector heb ik de kans gehad om fantastische huidverzorgingsproducten te leren kennen, beproeven & goedkeuren én aanbieden via mijn consumenten kanaal www.SkincareBoulevard.be

Huidverzorgingsproducten, die door hun positieve impact op de huid én daarmee het leven van mensen rondom ons, een plaats verdienen in elke badkamer. Onmisbaar, essentieel, ikonik.


Ik zet mijn kennis en ervaring, mijn expertise op cosmetica vlak en toepassingen heel graag in om anderen verder te helpen. Ook andere huid en beauty professionals, die op hun beurt dan weer hun klanten helpen met de beste verzorging, ook voor thuis.

Deze passie voor de huid, en mijn overtuiging dat correcte en gepersonaliseerde huidverzorging thuis aan de basis ligt van een frisse en gezonde huid op lange termijn, wil ik graag delen. Ik zet mijn schouders als drijvende kracht onder Ikonik Skin Agency, om mee te werken een wereld waar iedereen zich goed voelt in zijn – haar – hen huid.


ONZE MISSIE: 

Ikonik Skin Agency verdeelt premium skincare producten aan HUID & BEAUTY professionals, zoals huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, cosmetische en esthetische artsen.

Wij bieden hoog kwalitatieve huidverzorgingsproducten aan, wetenschappelijk onderbouwd en met bewezen resultaat. 

Wij zijn jouw distributie partner in premium huidverzorging, innovatieve huidverbetering en optimale huidverjonging. En daarnaast, ook jouw bron van expertise. Wij delen onze experte kennis met jou: over onze merken, ingrediënten, over huid en verzorging. “Jij bent de onmisbare huid & beauty expert in het leven van jouw klant”


Kris Schoeters
Skin Expert

 

Ontdek nu:

▪▪ MEET THE IKONS: bekijk onze merken

▪▪ In de PERS: Ikons & Skin Expert in de pers

▪▪ VOORDELEN VOOR VERKOOPPUNTEN: ontdek ze allemaal

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.