Ikonik merken

1 Innovatief: gezonde bacteriën zoals probiotica als ingrediënt, technologie van UV glas als ideaal bewaarmiddel, verschillende moleculaire gewichten voor het beste resultaat, de perfecte gebalanceerde mix voor gegarandeerde werkzaamheid.

2 Hoogwaardig: met aandacht voor actieve ingrediënten, in de juiste dosis en combinatie, voor maximaal resultaat.

3 Musthaves: huidverzorging is meer dan een potje crème. Huidverzorging is de balans vinden tussen verzorgen, verbeteren en verjongen. Deze wil je niet missen in jouw dagelijkse huidverzorging.


Krachtig voordelen bij elk van onze merken, en daardoor enkel de meest positieve impact op de kwaliteit van de huid. ONMISBAAR zijn in de dagelijkse verzorging van de huid. Ontdek onze merken:

EXTRA WILD

Essentiële ingrediënten als probiotica, melkzuur en hyaluronzuur herstellen en vernieuwen de huid. Deze combi van rimpelvuller, beauty boost olie en hydra repair zorgt voor een intense ervaring en luxueuze huidvernieuwing.

Ontdek meer

Collagen Lift® Paris

De perfecte dagelijkse dosis van drinkbaar collageen in deze voedingssupplementen voor vrouwen én mannen. Bewezen resultaat en effectieve huidverjonging: minder rimpels en vlekken, meer huidspanning, betere weerstand tegen veroudering. Ondersteund door 3 serums: specifiek ontwikkeld om je huid een boost te geven voor diep herstel en een sterk huidverjongend effect.

Ontdek meer
synbiotic skincare bestaat uit serum en spray met probiotica en prebiotica die de huid herstelt kalmeert en versterkt bij acne rimpels puistjes pukkels irritatie roodheid en schilfers en beschadigde barriere

Synbiotic Skincare

Serum en spray met probiotica en prebiotica. Deze Synbiotica kalmeren en herstellen het microbioom van de huid. Barrière problemen als roodheden, droge vlekken, trekkerig gevoel, pukkels en acné of schilfers verbeteren. Resultaat: een frisse en egale huid, minder reactief en een gezonde natural glow.

Ontdek meer

Consument ? Vind dit product bij onze verkooppunten

Bekijk alle online en fysieke verkooppunten in België en Nederland

Vind een verkooppunt

Word verkooppunt

+ Verkoop premium huidverzorging die jouw klanten stralend gelukkig maakt.

+ Zet innovatieve huidverbeteringsproducten in die ook nieuwe klanten aantrekken !

+ Realiseer optimale huidverjonging waar jouw klanten voor vechten (oeps).

“Jij wordt de onmisbare expert in het leven van jouw klant”

Word verkooppunt