Onze merken

1 Innovatie: gezonde bacteriën zoals probiotica als ingrediënt, technologie van UV glas als ideaal bewaarmiddel, verschillende moleculaire gewichten voor het beste resultaat, de perfecte gebalanceerde mix voor gegarandeerde werkzaamheid.

2 Hoogwaardig: met aandacht voor actieve ingrediënten, in de juiste dosis en combinatie, voor maximaal resultaat.

3 Musthaves: huidverzorging is meer dan een potje crème. Huidverzorging is de balans vinden tussen verzorgen, verbeteren en verjongen. Deze wil je niet missen in jouw dagelijkse huidverzorging.


Krachtig voordelen bij elk van onze merken, en daardoor enkel de meest positieve impact op de kwaliteit van de huid. Benieuwd waarom deze ESSENTIEEL en ONMISBAAR zijn in de dagelijkse verzorging van de huid ? Ontdek ze allemaal.

EXTRA WILD

Essentiële ingrediënten als probiotica, melkzuur en hyaluronzuur herstellen en vernieuwen de huid. Deze combi van rimpelvuller, beauty boost olie en hydra repair zorgt voor een intense ervaring in luxueuze huidvernieuwing.

Ontdek meer

Collagen Lift® Paris

De perfecte dagelijkse dosis van drinkbaar collageen in deze voedingssupplementen voor vrouwen én mannen. Bewezen resultaat in effectieve huidverjonging: minder rimpels, meer huidspanning en elasticiteit, betere weerstand tegen verouderingsinvloeden als UV. Ondersteund door 3 serums specifiek ontwikkeld om je huid een boost te geven voor diep herstel en een sterk huidverjongend effect.

Ontdek meer
synbiotic skincare bestaat uit serum en spray met probiotica en prebiotica die de huid herstelt kalmeert en versterkt bij acne rimpels puistjes pukkels irritatie roodheid en schilfers en beschadigde barriere

Synbiotic Skincare

Serum en spray met probiotica en prebiotica. Deze Synbiotica kalmeren en herstellen de huid die last heeft van roodheden, irritaties, droge vlekken, een trekkerig gevoel, pukkels en acné, overmatige talg of schilfers. Resultaat: frisser, merkbaar egaler, minder reactief en een verbeterde natural glow.

Ontdek meer

Consument ? Vind dit product bij onze verkooppunten

Bekijk alle online en fysieke verkooppunten in België en Nederland

Vind een verkooppunt

Word verkooppunt

+ Verkoop premium huidverzorging die jouw klanten stralend gelukkig maakt.

+ Zet innovatieve huidverbeteringsproducten in die ook nieuwe klanten aantrekken !

+ Realiseer optimale huidverjonging waar jouw klanten voor vechten (oeps).

“Jij wordt de onmisbare expert in het leven van jouw klant”

Word verkooppunt