Dankzij Skinimalism en bioretiol kan je de huid verbeteren met minimale producten en stappen. Extra Wild luxueuze huidverzorging voor thuis.

Hoe je dankzij Skinimalism en Bio-Retinol de huid kan verbeteren

 

Wat is skinimalism ? Een term die vaak voorbij komt, beetje moeilijk uit te spreken is en altijd even nadenken hoe ik het ook weer schrijf. Skinimalism is een eenvoudige huidverzorgingsroutine, die efficiënt is en makkelijk uit te voeren, op basis van minder producten. Simpel.

 

Extra Wild Beauty, huidverzorgingsmerk geboren in het Spaanse Catalonië (Sitges – Barcelona) is heel into skinimalism: zij creëerden 3 producten die samen de ingrediënten bevatten wat de huid nodig heeft. Hoe je deze mixt en matcht: dat is dan weer afhankelijk van je huidtype en persoonlijke behoefte.

Op basis van de natuur

Natuurlijke cosmetica bestaan uit actieve ingrediënten gebruiken die uit de natuur komen en zijn veilig in gebruik. Natuurlijke cosmetische producten zijn zeer effectief, met een hoge concentratie aan biologisch actieve stoffen.

  • Vrij van parabenen.
  • Geen siliconen, paraffines, petroleumderivaten of chemische derivaten
  • Geen synthetische parfums.

De formules van Extra Wild bevatten 95% natuurlijke ingrediënten.

 

Voor en na met Extra Wild dagelijkse huidverzorging.

 

Natuurlijk, maar wel uiterst effectief

Extra Wild combineert hoogwaardige actieve ingrediënten die natuurlijk, gecertificeerd en klinisch getest zijn. De productie van Extra Wild verloopt volgens het principe HERO ingrediënten, deze vallen binnen de voorwaarden van duurzame en ethische cosmetica productie, en met als garantie dat ze echt werken en een zichtbaar effect op je huid hebben.

In de INCI lijst vind je dan ook HERO ingrediënten als hyaluronzuur, melkzuur, probiotica, squalaan, én ook Bidens Pilosa.

Bidens Pilosa extract, het “natuurlijke retinol” of bio-retinol

Het natuurlijke plantenextract Bidens Pilosa is een van de ingrediënten die bekend staan als bio-retinol: ingrediënten met dezelfde werking als retinol, de zeer gekende doeltreffende vorm van huidverbeterend én huidverjongend vitamine A. Bio-retinol verjongt de huid, pakt pigmentvlekken en rimpels aan en stimuleert de celvernieuwing, op een uiterst veilige manier.

Dankzij Bio-Retinol bereik je dezelfde huidverbeterende resultaten als met retinol, mits meer geduld dan wel, maar zonder het risico op vervelende bijwerkingen. Je kan dit product het hele jaar door gebruiken, zonder dat het je huid gevoelig maakt voor de zon.

 

 extra wild beauty bestaat uit 3 top producten in huidververbetering zoals de pure ha trio hyaluronzuur face oil boost en total renew face cream dag nacht creme hydra repair

De ideale minimale verzorgingsroutine bestaat uit 3 producten

1 Pure Ha Trio:

Puur multimoleculair hyaluronzuur, hydrateert en kalmeert, maakt gladder. Gebruik na de reiniging op gans het gelaat en hals, focus op lijntjes en rimpels.

2 Total Renew Face Cream:

Krachtige anti-age dag en nacht crème. Hyaluronzuur en probiotica kalmeren, herstellen en vernieuwen de huid. Melkzuur pakt de lijntjes aan. Gebruik na Pure Ha Trio op gans het gelaat en hals.

3 The Face Oil:

Fijne, niet-vette voedende olie met Bio-retinol. Kalmeert en voedt de huid, maakt gladder en stevig. Boost de natuurlijke egaliteit en glow. Gebruik als basis olie na Pure Ha Trio; mix een paar druppels bij je Total Renew; stip aan op jukbeenderen of ogen voor meer glans.

  

Minimale, uiterst effectieve ingrediënten voor gerichte dagelijkse huidverzorging en huidverbetering voor een stralende huid op een natuurlijke manier.

Liefs,
Kris

 

Ook interessant:

Bekijk de BRANDPAGE van Extra Wild Beauty

Ingrediënt: meer over hyaluronzuur

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.