Je kan steeds vertrouwen op je huid en beauty professional om te zorgen voor jouw huid, met het beste advies.

Vertrouw op jouw skin expert voor advies over aangepaste huidverzorging voor thuis

 

Huidverzorging is een must voor iedereen, en dan bedoel ik niet persé : kies een potje en smeer het maar. Ik duid wel degelijk op: kies met aandacht een product dat bij je past, en smeer volgens voorschrift (richtlijn) voor het beste resultaat. 

Elke huidprofessional, werkzaam in beauty of esthetiek, weet dat aangepaste verzorging thuis even belangrijk is als een - regelmatige - ondersteunende behandeling in het instituut. En het is de beauty expert die meest aangewezen is om jou deze huidverzorging op maat aan te raden: hij of zijn kent immers jouw huid. En of je nu via een online huidanalyse systeem werkt, of je doet het manueel in je salon: de kennis van de huid als expert om het juiste product aan te raden, is vereiste nummer 1. 

Nee, geen enkele huid expert of estheticienne in the business stuurt jou zomaar de supermarkt in voor eender welk product. En daarom is de huidverzorger, los van de toegepaste instituut behandelingen, idealiter ook diegene die jou begeleidt voor de aankoop van huidverzorging voor thuis. 

Heb jij een vraag over de ideale dagelijkse verzorging van jouw huid ? Heb jij een specifiek probleem zoals acné, vette huid, poriën, droge vlekken, huidverslapping, gedehydrateerde huid, rimpels of pigment vlekken ? 

BEST TIP: wend je tot een skin expert, een specialist ter zake. Doe een online huidtest of ga ter plaatse voor een huidanalyse. Vertrouw op de huidexpert om jou van het beste advies te voorzien. Vind jouw expert :

 

 
 
Ps: ben jij een huid en - of beauty expert ? Join our club ! Word verkooppunt van onze geweldige merken, bekijk ze hier.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.